Gruppeforevisninger i Urania Observatoriet

Gruppeforevisninger i Urania Observatoriet

Line


Kalender


Gruppeforevisninger

På udvalgte torsdage fra oktober til og med marts er der mulighed for gruppeforevisninger i Urania Observatoriet. Gruppeforevisninger for lukkede grupper på op til 20 personer. Her vil man kunne få forevist observatoriet og, i tilfælde af klart vejr, stjerner og planeter på nattehimlen.

Gruppeforevisninger gennemføres også, hvis vejret er overskyet. Den store linsekikkert og dens hjælpekikkerter demonstreres, og der fortælles om dens historie. I det opvarmede kælderlokale kan foreviserne illustrere stjernehimlen og fænomener på den med et planetarieprogram og/eller vise billeder af interessante astronomiske himmellegemer. Vi svarer gerne på spørgsmål – efter bedste evne :-)

Ledige datoer fremgår af ovenstående skema med "Åbent". "Reserveret" betyder den pågældende dato allerede er afsat. Prisen for en gruppeforevisning er 800 kr. Man tilmelder en gruppe på en ledig/åben dato ved at sende en e-mail til sekretaer@nafa.dk

Fremvisningerne varetages af frivillige medlemmer i NAFA og der annonceres "Åbent", når der er nok tilmeldte NAFA-medlemmer til at gennemføre en fremvisning den pågældende aften. Derfor kan der løbende komme nye datoer i skemaet.

Private grupper skal oplyse bestillerens navn, adresse, antal deltagere samt telefonnummer. Bestilleren får tilsendt en bekræftelse med oplysninger om betaling, der skal ske senest 14 dage inden besøget. Ved aflysning fra gruppens side indenfor 14 dage af den planlagte fremvisning refunderes betalingen ikke.

Offentlige grupper skal oplyse bestillerens navn, adresse, antal deltagere, telefonnummer og desuden den betalende institutions navn, postadresse og EAN-nummer. Der udsendes bekræftelsesmail til bestilleren og elektronisk faktura til institutionen. Betalingsfristen er 14 dage inden besøget. Ved aflysning fra gruppens side indenfor 14 dage af den planlagte fremvisning refunderes betalingen ikke.


 

Find vej

Urania Observatoriet ligger i Golfparken, Borgmester Jørgensens Vej 13, 9000 Aalborg.

 
Line

Top